Πώς θα φτιάξετε το ομορφότερο candy bar γάμου

Το candy bar δε λείπει πλέον από κανένα γάμο, αφού αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, να τους γλυκάνετε πριν κατευθυνθούν προς τα τραπέζια και να τους προσελκύσετε στο βιβλίο ευχών, για να σας γράψουν όμορφα λόγια που θα θυμάστε για πάντα. Πώς, όμως, θα φτιάξετε ένα ολοκληρωμένο και καλαίσθητο candy bar γάμου; Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε, για να μην σας ξεφύγει τίποτα και να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό σύνολο που θα ταιριάζει και με την υπόλοιπη διακόσμηση;

Διαλέξτε θέμα και χρώμα

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφθείτε για το candy bar είναι το θέμα που θα έχει. Αυτό σχετίζεται με τα χρώματα που θα επιλέξετε, τα λουλούδια που θα βάλετε και γενικά το ύφος των διακοσμητικών και των γλυκών. Θα προτιμήσετε έντονα ή πιο απαλά χρώματα; Θα έχετε κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο, όπως για παράδειγμα τη λέξη “love”; Θα επιδιώξετε μια λιτή και απλή εικόνα ή θα στοχεύσετε σε πληθώρα διακοσμητικών και λουλούδια που τραβούν τα βλέμματα; Σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντήσετε αρχικά, αλλά ό,τι στιλ κι αν επιλέξετε για το candy bar, αυτό θα πρέπει να δένει και με το γενικότερο ύφος του γάμου!

Τα γλυκά είναι οι πρωταγωνιστές

Τον βασικό ρόλο σε ένα candy bar γάμου τον παίζουν φυσικά τα γλυκά, όμως την πραγματική διαφορά κάνει η διακόσμηση των γλυκών. Στολίστε λοιπόν τα γλυκά με διακοσμητικά στικ που τα κάνουν να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά & λαχταριστά!

Είδη μπουφέ

Το επόμενο βήμα είναι να ολοκληρώσετε το candy bar με όλα τα απαραίτητα είδη μπουφέ. Ανάλογα και με τα γλυκά που θα έχει, χρειάζονται οπωσδήποτε χαρτοπετσέτες και ίσως πιατάκια, ενώ χάρτινα ποτηράκια και καλαμάκια θα ολοκληρώσουν το σύνολο, για να απολαύσουν οι καλεσμένοι το ποτό που θα τους προσφέρετε.

Διακόσμηση

Αν θέλετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να επιμεληθείτε τη διακόσμηση του candy bar και με άλλα διακοσμητικά στοιχεία, πέρα από τα είδη μπουφέ. Έτσι, μπορείτε, για παράδειγμα, να βάλετε στον τοίχο πίσω από το candy bar μπαλόνια, γιρλάντες και χάρτινες βεντάλιες που θα πάνε τον στολισμό σε άλλο επίπεδο και δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Μια άλλη πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι και το donut wall ή το σταντ για macarons, τα οποία θα δώσουν μια ανάλαφρη και εύθυμη νότα.

Σακουλάκια και κουτάκια για κέρασμα

Στο candy bar, εκτός από γλυκά μπορείτε να έχετε και διάφορα μικρά κεράσματα, όπως κουφέτα, μπεζέδες ή τοπικά γλυκίσματα, τα οποία μπορείτε να βάλετε μέσα σε γυάλινα βάζα, σακουλάκια ή κουτάκια. Τα σακουλάκια, μάλιστα, μπορείτε να τα δίνετε στους καλεσμένους σας ως ευχαριστήρια δωράκια.

Βιβλίο ευχών

Από ένα candy bar γάμου δεν μπορεί να λείπει και ένα βιβλίο ευχών, το οποίο θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση, για να το γεμίσουν οι αγαπημένοι σας άνθρωποι με όμορφα λόγια για την έναρξη της νέας σας ζωής. Πολύ ξεχωριστό θα είναι αντί για βιβλίο να έχετε ένα κομψό ξύλινο κουτί, το οποίο θα περιέχει κάρτες, για να σας γράψουν οι καλεσμένοι σας ευχές και πολύτιμες συμβουλές που θα τις διαβάζετε με συγκίνηση για χρόνια μετά το γάμο σας. Μία ακόμη πρωτότυπη ιδέα είναι να ζητήσετε από τους ξεχωριστούς καλεσμένους σας να γράψουν τις ευχές τους σε μία υδρόγειο σφαίρα για να σας συνοδεύουν στο όμορφο ταξίδι που μόλις αρχίζει!