Η Ανθή Βούλγαρη παντρεύεται και μας δείχνει τις βέρες της!

Η Ανθή Βούλγαρη με τον Κώστα Κωνσταντινίδη

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για τον γάμο της.

Η όμορφη παρουσιάστρια τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιά της και χρόνια συνοδοιπόρο στη ζωή της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Η γνωστή δημοσιογράφος πόσταρε στο Instagram τις βέρες του γάμου τους και ευχαρίστησε την Iris Gold & JewelStories που επιμελήθηκαν τη δημιουργία και διανομή.

“Countdown! ”Υπόσχεση ιερή όπως την πρώτη μέρα. Τώρα και για πάντα. Με φόρεσες. Δεν είμαι λόγια. Δεν είμαι δεσμά. Χρυσοκόκκινος χαλκός να σε στενεύει.. Είμαι η αγάπη” @kostaskonstantinidis”, έγραψε στο κείμενο της ανάρτησής της η Ανθή.

Κουμπάροι του ζευγαριού, όπως είναι ήδη γνωστό θα είναι η καλή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι του ζευγαριού.

“Μετά από 40 κύματα και κόντρα στον καιρό αποφασίσαμε να μεταμορφώσουμε το 2020 στον πιο όμορφο χρόνο της ζωής μας… Παντρευόμαστε!” αναφέρει το προσκλητήριο του γάμου.

Πηγή: TheToc.gr