Πώς να έχετε το πιο επιτυχημένο βιβλίο ευχών βάπτισης

Τα βιβλία ευχών στα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας έχουν ως στόχο να μας γεμίζουν θετική ενέργεια και να μας θυμίζουν αυτή την όμορφη μέρα για πολύ καιρό μετά. Είναι λογικό, λοιπόν, αν βαπτίζετε το παιδάκι σας, να θέλετε να γεμίσει το βιβλίο ευχών βάπτισης με ξεχωριστές ευχές και τρυφερά λόγια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θα τα διαβάζετε για χρόνια μετά με συγκίνηση.

Πώς, όμως, θα το πετύχετε αυτό; Σίγουρα έχετε ακούσει για βαπτίσεις, όπου δεν έγραψαν πολλοί στο βιβλίο ευχών και οι γονείς απογοητεύτηκαν. Οπωσδήποτε, χρειάζεται να προσέξετε ορισμένα πράγματα, ώστε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους καλεσμένους να αφήσουν τις ευχές τους. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Το τραπέζι των ευχών

Τραπέζι με βιβλίο ευχών για βάπτιση

Τα βιβλία ευχών βάπτισης τοποθετούνται στο τραπέζι των ευχών, το οποίο διακοσμείται με διάφορα γλυκά, κουφέτα και λουλούδια, ώστε να δημιουργηθεί ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Καλό είναι, λοιπόν, να προσέξετε, ώστε η διακόσμηση να είναι ξεχωριστή και να τραβάει τα βλέμματα. Χρωματιστά γλυκά, όπως cupcakes και μακαρόν, βοηθούν σε αυτό, όπως και τα λουλούδια, τα κεριά και το τραπεζομάντηλο.

Βέβαια, για να είναι αρμονικό το αποτέλεσμα, θα πρέπει τα χρώματα και το στυλ του candy bar να είναι αντίστοιχα με όλη τη διακόσμηση της βάπτισης και με το θέμα του βιβλίου, το οποίο συνήθως είναι ίδιο με τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες.

Φυσικά, το βιβλίο των ευχών πρέπει να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο τραπέζι, ώστε να γίνεται αμέσως αντιληπτό. Θα πρέπει να έχει αρκετό χώρο γύρω του, να φωτίζεται πολύ και φυσικά να συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα, δηλαδή στυλό, αυτοκόλλητα, μαρκαδόρους και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε που θα κάνει τις ευχές μοναδικές.

Πρόσβαση

Γράφοντας ευχές σε βιβλίο ευχών

Το βασικότερο είναι να μην υπάρχει περίπτωση ούτε ένας καλεσμένος να μη δει το βιβλίο των ευχών. Το τραπέζι πρέπει να βρίσκεται σε περίοπτη θέση, για παράδειγμα στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης. Επίσης, πρέπει να γίνεται σαφές ότι εκεί βρίσκεται το βιβλίο, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να γράψουν τις ευχές τους.

Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει το να έχετε κάποιο άτομο που θα ενημερώνει τους καλεσμένους για το βιβλίο των ευχών. Αυτό μπορεί να το κάνει κάποιο άτομο του προσωπικού του κτήματος, αλλά και κάποιος φίλος ή συγγενής σας.

Bonus tip: Απομακρύνετε γύρω από το βιβλίο οτιδήποτε μπορεί να το λερώσει, όπως ποτά και γλυκά. Δεν είναι σπάνιο δυστυχώς σε μια βάπτιση με τόσα παιδιά να πέσει πάνω στις σελίδες του πορτοκαλάδα και να καταστραφεί ολόκληρο. Καλό είναι όλα αυτά να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο και για τους καλεσμένους να γράφουν με την άνεσή τους.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.perfectmoments.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα και χειροποίητα βιβλία ευχών, σε απίστευτες τιμές!

Διαβάστε επίσης : Δεξιώσεις γάμου: Πώς θα επιλέξετε την κατάλληλη μουσική