5 τρόποι να αποκτήσετε ένα… αόρατο σουτιέν

Όλες οι γυναίκες -αλλά και οι άντρες- λατρεύουν τα εντυπωσιακά σουτιέν σε έντονα χρώματα, με ευφάνταστες λεπτομέρειες και ξεχωριστά υλικά, όπως η δαντέλα, Το πρόβλημα είναι ότι με πολλά ρούχα αυτά τα σουτιέν δεν φοριούνται. Φορέματα με ανοιχτή πλάτη, λεπτές τιράντες ή στράπλες, μπλούζες με διάφανα υφάσματα ή πολύ εφαρμοστή γραμμή είναι μερικά μόνο από τα ρούχα που μας δυσκολεύουν, όταν έρχεται η ώρα να τα φορέσουμε. Ό,τι σουτιέν και αν βάλουμε από μέσα, αυτό είτε διαγράφεται είτε αποκαλύπτεται έντονα σε κάποιο ακάλυπτο σημείο που δεν μας κολακεύει καθόλου. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα λέγεται “αόρατο σουτιέν”. Πρόκειται για διάφορα είδη σουτιέν, τα οποία δεν φαίνονται καθόλου μέσα από τα ρούχα και έτσι μας επιτρέπουν να φορέσουμε ό,τι θέλουμε και να έχουμε την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη!

Σουτιέν στο χρώμα του δέρματος χωρίς ραφές

Η πιο κλασική και βολική λύση είναι ένα σουτιέν στο χρώμα του δέρματος χωρίς ραφές, χωρίς δηλαδή εμφανή σημεία σύνδεσης στις τιράντες ή στις μπανέλες. Το να βρούμε το κατάλληλο χρώμα μπεζ ανάλογα με την επιδερμίδα μας είναι κομβικής σημασίας, για να μη φεγγίζει καθόλου, ενώ ιδανικά δεν πρέπει να έχει μπανέλα. Είναι μια πολύ άνετη λύση που φοριέται με τα περισσότερα ρούχα, όπως see-through μπλούζες και άσπρα πουκάμισα.

Σουτιέν που δένει χαμηλά στη μέση

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών με μεγάλο στήθος είναι τι θα κάνουν με ένα εξώπλατο φόρεμα. Το να μη φορέσουν σουτιέν δεν είναι λύση, όμως και το να φαίνεται το κούμπωμα του σουτιέν είναι αρκετά αντιαισθητικό (όπως και η σιλικόνη στην πλάτη θα προσέθετα). Ευτυχώς, υπάρχουν τα σουτιέν που δένουν χαμηλά στη μέση και δεν φαίνονται στο εξώπλατο φόρεμα. Έχουν κανονικά τις τιράντες τους και το κούμπωμά τους, όμως είτε κουμπώνουν χαμηλά είτε κουμπώνουν μπροστά στην κοιλιά, αφού έχουν δέσει μια φορά στη μέση.

Σουτιέν με τιράντες διαφόρων θέσεων

Οι μπλούζες και τα φορέματα που πιάνουν στο λαιμό αποτελούν πονοκέφαλο, γιατί δείχνουν άσχημα με τις κλασικές τιράντες στους ώμους. Αν δεν θέλετε να φορέσετε στράπλες σουτιέν, τότε ένα σουτιέν με αποσπώμενες τιράντες που προσαρμόζονται σε διάφορες θέσεις είναι ιδανικό. Έτσι, με ένα σουτιέν θα έχετε βρει τη λύση για πολλές διαφορετικές εμφανίσεις.

Σουτιέν αυτοκόλλητο

Αν και δεν συνιστάται σε γυναίκες με μεγάλο και βαρύ στήθος, αυτό το σουτιέν είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν συγκράτηση ενός στήθους μεσαίου μεγέθους ή θέλουν να καλύψουν τις θηλές κάτω από ένα πολύ λεπτό ύφασμα. Έχοντας σιλικόνη στη μέσα πλευρά, ουσιαστικά βεντουζώνει πάνω στο δέρμα. Δεν έχει τιράντες ούτε κούμπωμα, οπότε είναι ιδανική λύση για πολλά φορέματα και μπλούζες που χρειάζονται αόρατο σουτιέν.

 

Στράπλες σουτιέν

Αφήσαμε για το τέλος το στράπλες σουτιέν ως την πιο κλασική λύση για τα περισσότερα ρούχα. Πολλές γυναίκες δεν το προτιμούν, επειδή θεωρούν ότι δεν συγκρατεί καλά το στήθος, όμως αυτό είναι ένας ξεπερασμένος μύθος. Αν αγοράσετε ένα ποιοτικό στράπλες σουτιέν, τότε θα απολαύσετε ένα εξαιρετικό κράτημα χωρίς τιράντες!

Βρείτε το πιο στιλάτο αόρατο σουτιέν για εσάς εδώ.