Πώς θα διατηρήσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας για χρόνια σαν καινούρια

ακουστικά βαρηκοΐας

Η χρήση ακουστικών βαρηκοΐας είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Όπως ίσως έχετε ήδη καταλάβει, δεν σας επιτρέπει απλώς να ακούτε καλύτερα. Σας επιτρέπει να συμμετέχετε πλήρως σε όλες τις περιστάσεις της ζωής σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μακριά από την απομόνωση, στην οποία σας είχε οδηγήσει η απώλεια ακοής.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι σχεδιασμένα, ώστε να αντέχουν στη φθορά της καθημερινής χρήσης σε όλες τις εποχές και σε διάφορες δραστηριότητες. Δεν είναι ευαίσθητες συσκευές και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε υπερβολικά μήπως χαλάσουν, αφού αποτελούν χρήσιμα εξαρτήματα που σας ακολουθούν παντού.

Πάντως, υπάρχουν οπωσδήποτε ορισμένα πράγματα που μπορείτε να φροντίσετε, ώστε το ακουστικό βαρηκοΐας σας να παραμείνει σαν καινούριο για χρόνια, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργία του. Πώς θα διασφαλίζετε τη μακροζωία του; Διαβάστε παρακάτω μερικές απλές συμβουλές.

Κρατήστε τα στη θήκη τους όταν δεν τα χρησιμοποιείτε

Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ή δεν θα χτυπήσετε κατά λάθος τα ακουστικά βαρηκοΐας σας είναι απλά να τα κρατάτε στη θήκη τους, όταν δεν τα φοράτε. Ορισμένοι χρήστες τα αφήνουν σε τσέπες ή σε τσάντες, κάτι που μπορεί να τα κάνει να πέσουν έξω ή να γρατζουνιστούν από τα κλειδιά.

ακουστικά βαρηκοΐας

Συμβουλές για καλοκαιρινή χρήση

Η συσσώρευση υγρασίας μέσα στα ακουστικά βαρηκοΐας είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους τα βοηθήματα ακοής σταματούν κάποια στιγμή να λειτουργούν σωστά. Τείνουμε να ιδρώνουμε περισσότερο όταν ο καιρός είναι ζεστός, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση υγρασίας μέσα στα ακουστικά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σας συνιστούμε να ελέγχετε την υγρασία μέσα στη θήκη της μπαταρίας και να τη στεγνώνετε εάν είναι απαραίτητο. 

ακουστικά βαρηκοΐας καλοκαιρινές συμβουλές

Συμβουλές για χρήση στην παραλία

Αν φοράτε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας στην παραλία, πρέπει να τα προσέχετε αρκετά, επειδή εκτίθενται σε θαλασσινό νερό, άμμο και αντηλιακό. Σας συνιστούμε να αποφεύγετε να χειρίζεστε τα ακουστικά σας όταν τα χέρια σας έχουν ακουμπήσει στην άμμο και να τα αφαιρείτε κατά την εφαρμογή του αντηλιακού. Όταν μπαίνετε στη θάλασσα, πρέπει οπωσδήποτε να τα αφαιρείτε, ακόμα και αν δεν κάνετε βουτιές.

Συμβουλές για χρήση σε υγρές συνθήκες

Τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι κατασκευασμένα, για να αντιμετωπίζουν όλες τις καθημερινές καταστάσεις, στις οποίες μπορεί να βρεθείτε, όπως η βροχή ή ο έντονος ιδρώτας. Εάν διαπιστώσετε ότι έχει συσσωρευτεί υγρασία στα ακουστικά βαρηκοΐας σας, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε τις μπαταρίες και να αφήσετε τη θήκη της μπαταρίας ανοιχτή όλη τη νύχτα, για να αεριστεί.

Αφαιρέστε τα ακουστικά πριν την εφαρμογή καλλυντικών προϊόντων

Σας συνιστούμε να αφαιρέσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας, πριν εφαρμόστε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ ή μαλλιών. Αυτό προτείνεται, για να μην συσσωρευτεί υγρασία ή υπολείμματα από το προϊόν στο ακουστικό.

Πάντως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε υπερβολικά. Τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα να παρουσιάζουν αντοχή και να σας συντροφεύουν για χρόνια, ακόμα και αν δεν τα περιποιείστε με τον πιο ντελικάτο τρόπο.

καλλυντικά προϊόντα