5 ιδέες διακόσμησης για ένα τέλειο baby shower party

girlanta_baby_shower_xrysi_min

Σε ένα baby shower, η διακόσμηση παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Είναι αυτή που θα γεμίσει χρώματα το σπίτι, θα δημιουργήσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα και θα κάνει εσάς και τους καλεσμένους σας χαρούμενους για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας σε λίγο καιρό. Το baby shower είναι ένα πάρτυ που οργανώνεται εύκολα, αφού ο μπουφές είναι ελαφρύς και δεν χρειάζεται να μεριμνήσετε για άλλα θέματα, όπως η μουσική. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συνάντηση ανάμεσα στους κοντινούς σας ανθρώπους, οπότε η διακόσμηση είναι το μοναδικό πράγμα που θα σας απασχολήσει ουσιατικά. Πώς μπορείτε, λοιπόν, να φτιάξετε μια φανταστική διακόσμηση για ένα ξεχωριστό baby shower;

Γιρλάντες

Οι γιρλάντες είναι από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία σε κάθε πάρτυ και φυσικά δεν μπορούν να λείπουν από την γιορτή για τον ερχομό του μωρού σας. Γιρλάντες σε ροζ, γαλάζιο ή ακόμα και σε κάποιο ουδέτερο χρώμα όπως το χρυσό, με εντυπωσιακά γράμματα, όπως “Hello Baby”, Baby Girl” ή “Baby Boy” και “Baby Shower”, θα φωτίσουν όποιο σημείο και αν επιλέξετε. Μπορείτε να τις κρεμάσετε στον τοίχο, στην πόρτα ή ανάμεσα σε δύο φωτιστικά και θα μετατρέψουν τον χώρο σε εορταστικό και χαρούμενο.

mpalonia_diafana_oh_baby_me_xryso_konfeti_min
Μπαλόνια

Για αξέχαστες φωτογραφίες, προσθέστε πλήθος μπαλονιών στον χώρο. Τα απλά μπαλόνια μπορούν να βρίσκονται παντού και να δίνουν χρώμα, όμως τη διαφορά θα κάνουν τα μεγάλα μπαλόνια foil που μπορείτε να τοποθετήσετε στο πάτωμα, πάνω από τον μπουφέ ή στην είσοδο. Σε σχήμα αστεριού ή καρδιάς ή με τις λέξεις “baby”, “girl” ή “boy” είναι σίγουρα κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το πάρτυ.

Photo booth props

Αν θέλετε ακόμα περισσότερες και ξεκαρδιστικές φωτογραφίες, τότε τα photo booth props είναι ιδανικά, για να απαθανατίσετε τις στιγμές. Ξύλινα στικ με μπιμπερό, πιπίλες και κουδουνίστρες θα σας κάνουν να διασκεδάσετε με την ψυχή σας και να κρατήσετε κάθε κομμάτι αυτού του baby shower ανεξίτηλο στη μνήμη σας.

Μπουφές

Πάρτυ χωρίς μπουφέ δεν γίνεται, αφού πάντα το φαγητό αποτελεί πρωταγωνιστή σε όλες τις συγκεντρώσεις. Σε ένα baby shower δε χρειάζεται να έχετε κανονικό φαγητό, όμως σε κάθε περίπτωση ένας όμορφα στολισμένος μπουφές θα τραβήξει τα βλέμματα. Cupcakes μέσα σε διακοσμητικές θήκες, χάρτινα πιατάκια σε σχήμα αστεριού, ποτήρια σε ριγέ ή πουά μοτίβα ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξετε και αντίστοιχες χαρτοπετσέτες θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε έναν υπέροχο μπουφέ με ελάχιστο κόστος.

eyxologio_korzina_twinkle_twinkle_little_star_min
Βιβλίο ευχών

Αναπόσπαστο κομμάτι ενός baby shower είναι οι ευχές που θα λάβετε από τους κοντινούς σας ανθρώπους για αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Γιατί, λοιπόν, να μην τις κρατήσετε για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας; Ένα ξεχωριστό βιβλίο ευχών σε περίοπτη θέση θα αποτελέσει διακοσμητικό στοιχείο του πάρτυ και ταυτόχρονα θα αποτυπώσει όλη τη θετική ενέργεια των καλεσμένων σας για το καινούριο μέλος της οικογένειάς σας!