Πως να πετύχετε το απόλυτο στυλ με γυναικεία πανωφόρια

Η γυναικεία μόδα δεν είναι μια απλή υπόθεση. Τα ρούχα που επιλέγουν οι γυναίκες εκφράζουν το στυλ, την προσωπικότητα, τη διάθεση και την αισθητική τους. Την ίδια στιγμή όμως, η άνεση και η όμορφη αίσθηση που έχουν φορώντας ένα ρούχο είναι εξίσου σημαντικά κριτήρια για την αγορά του. Τα γυναικεία πανωφόρια, για παράδειγμα, είναι από τις κύριες επιλογές των γυναικών για να παραμένουν ζεστές τις κρύες μέρες αλλά και να δίνουν πόντους στην εμφάνισή τους.

Καθόλου άδικα, οι γυναίκες πλέον δίνουν μεγάλη έμφαση στην επιλογή ενός καλού και ποιοτικού πανωφοριού, καθώς είναι το πρώτο που μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε τους εμφάνιση. Είτε είναι ζακέτα, παλτό, jacket, ή μπουφάν, όλο το ντύσιμο αποκτά άλλο “αέρα” και γίνεται ελκυστικό. Ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές στα γυναικεία πανωφόρια που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ.

Μπουφάν

Γυναίκα που φοράει λευκό μπουφάν

Τα πιο ζεστά γυναικεία πανωφόρια δεν είναι άλλα από τα μπουφάν. Η επένδυσή τους είναι ενισχυμένη και προστατεύουν από το κρύο και τη βροχή – ειδικά αν είναι αδιάβροχα. Οι γυναίκες τα προτιμούν σε σχέση με τα παλτά και τις ζακέτες καθώς προσδίδουν δυναμικότητα, χωρίς να χάνουν τη θηλυκότητά τους. Ένα μπουφάν εξυπηρετεί πολύ στην καθημερινότητα, αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις αν είναι πιο καλοσχεδιασμένα και όχι σπορ. Υπάρχουν σε διάφορα υφάσματα, όπως δερμάτινα ή συνθετικά. Το στυλ τους μπορεί να ποικίλει, να είναι κολλητά ή φουσκωτά, μακριά ή κοντά.

Παλτό

Γυναίκα που φοράει κόκκινο παλτό

Αν και τα παλτό συνηθίζονται σε πιο επίσημες εμφανίσεις, τελευταία χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες και για καθημερινές περιπτώσεις. Προσδίδουν εξαιρετικό στυλ και φινέτσα, αλλά και φρέσκο αέρα. Θεωρητικά δεν είναι τόσο ζεστά όσο τα μπουφάν, αλλά αν έχουν ενισχυμένη επένδυση ή χοντρό ύφασμα προστατεύουν εξαιρετικά από το κρύο. Τα γυναικεία παλτό πλέον είναι από τις καλύτερες επιλογές στα γυναικεία πανωφόρια, γιατί ακόμα και τα μακριά, πιο επίσημα, μπορούν να γίνουν σπορ. Πως θα το πετύχετε αυτό; Συνδυάζοντας ένα μακρύ, μίνιμαλ παλτό με ένα φούτερ και φόρμα στο ίδιο χρώμα και αθλητικά παπούτσια.

Ζακέτες

Μπορεί να μην είναι το απόλυτο γυναικείο πανωφόρι για την προστασία από το κρύο, όμως οι ζακέτες φοριούνται πολύ αντί για μπουφάν ή jacket την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Οι γυναίκες φαίνεται να τις προτιμούν γιατί είναι ιδιαίτερα μαλακές και περίτεχνες. Επίσης, είναι πάντα στη μόδα, κοντές ή μακριές, με ψιλή ή χοντρή πλέξη, γιατί μπορούν να κάνουν το look πολύ σοφιστικέ αλλά και άνετο ταυτόχρονα. Η σύγχρονη γυναίκα θα επιλέξει πολύ εύκολα μια ζακέτα για μια casual εμφάνιση στο γραφείο, αλλά και για ένα χαλαρό Κυριακάτικο απόγευμα στο σπίτι με φίλους.

 

Η κάθε γυναίκα σίγουρα έχει τις δικές της προτιμήσεις ανάλογα με το στυλ που της ταιριάζει. Η επιλογή ενός ωραίου αλλά και πρακτικού πανωφοριού θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τον χαρακτήρα σας και την αισθητική σας. Οι παραπάνω επιλογές είναι κλασικές, αλλά καθόλου αδιάφορες. Αρκεί μόνο να επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο για να είστε πάντα στη μόδα!