Πρωτότυπα θεματικά πάρτυ για αγόρια

Τα θεματικά παιδικά πάρτυ έχουν γίνει το απόλυτο must τα τελευταία χρόνια και έχουν δώσει λύση στους γονείς που ψάχνουν ιδέες για παιδικά πάρτυ σχετικά με τη διακόσμηση και τη διασκέδαση των παιδιών. Τα θεματικά πάρτυ κινούνται γύρω από ένα μοτίβο και λύνουν το θέμα της τούρτας, των μπαλονιών για παιδικά πάρτυ, της πινιάτας, των καπέλων, των στολών και των προσκλήσεων. Γενικά, όλα σχετίζονται με το θέμα του πάρτυ δημιουργώντας ένα πρωτότυπο και ολοκληρωμένο σύνολο που αποπνέει υψηλή αισθητική και γούστο, αφού όλα είναι φτιαγμένα στην εντέλεια και με προσοχή ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια. Αν, λοιπόν, έχετε γιο και θέλετε να του διοργανώσετε ένα καταπληκτικό παιδικό πάρτυ, αυτές οι ιδέες και τα θέματα θα σας ενθουσιάσουν.

 

Αυτοκίνητα και οχήματα

Τα αγόρια τρελαίνονται με ό,τι έχει να κάνει με αυτοκίνητα και γενικά με οχήματα, όπως αεροπλάνα, τρένα, πλοία και μηχανές. Μπορείτε, λοιπόν, να δημιουργήσετε ένα θεματικό πάρτυ με κεντρικό άξονα τη φόρμουλα 1, κάποια ταινία που έχει σχέση με αυτό το θέμα (όπως τα Cars) ή απλά να γεμίσετε το χώρο με μπαλόνια με αριθμούς ή με σχήματα, να έχετε μία πινιάτα στο σχέδιο κάποιου σπορ αυτοκινήτου και η τούρτα να σχετίζεται επίσης με αυτό. Καθώς την τούρτα μπορείτε να την παραγγείλετε σε όποιο σχήμα θέλετε, σίγουρα θα χαροποιήσει ιδιαίτερα το αγόρι σας αν του φτιάξετε μία τούρτα με το αγαπημένο του μοντέλο αυτοκινήτου. Όλοι οι φίλοι του θα τον ζηλεύουν για αυτό!

 

Αθλήματα

Ποιο αγόρι δεν τρελαίνεται για τα αθλήματα; Τα πιο δημοφιλή είναι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, που δεν αφήνουν κανέναν μικρό επίδοξο αθλητή ασυγκίνητο. Ειδικά αν κλείσετε για το παιδικό πάρτυ και κάποιον αθλητικό χώρο ή γήπεδο, για να παίξουν τα παιδιά, το θεματικό πάρτυ θα περάσει σε άλλο επίπεδο και θα τους αφήσει όλους άφωνους. Ποτήρια, πιάτα και μπαλόνια foil σε σχήματα μπάλας μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, τούρτα που θα απεικονίζει ουσιαστικά ένα γήπεδο, καθώς και πινιάτες, κεράκια και προσκλήσεις με μπάλα, θα δημιουργήσουν ένα τέλειο σκηνικό.

 

Σούπερ ήρωες

Οι σούπερ ήρωες, όπως ο Batman, ο Superman και ο Spiderman είναι μια από τις αγαπημένες ασχολίες των αγοριών που ονειρεύονται να γίνουν σαν αυτούς. Ειδικά για το Spiderman, μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες για τη διακόσμηση του πάρτυ, το οποίο θα γεμίσετε με αράχνες, ενώ σε αυτό το θεματικό παιδικό πάρτυ ενδείκνυνται οι μάσκες όλων των ηρώων, καθώς και οι στολές.

 

Μουσική

Αν ο γιος σας διέπεται από καλλιτεχνική φύση και παίζει κάποιο όργανο, τότε σίγουρα θα εκτιμήσει ένα παιδικό πάρτυ με θέμα τη μουσική. Τούρτα σε σχήμα ντραμς, πινιάτα σε σχήμα κιθάρας και ασπρόμαυρα μπαλόνια για παιδικά πάρτυ θα κάνουν το χώρο του πάρτυ να μοιάζει με πεντάγραμμο.

 

Θάλασσα

Για μικρότερα αγόρια ένα πολύ ταιριαστό μοτίβο είναι η θάλασσα. Πινιάτες σε σχήμα ψαριού, μπαλόνια foil, πιατάκια, ποτήρια και κεράκια γαλάζια, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα αγορίστικο παιδικό πάρτυ και μια τούρτα με κάποιο ζωάκι του βυθού, όπως ο ιππόκαμπος, είναι πολύ καλές επιλογές για αγόρια κάτω των 6 ετών.