Έπιπλα βεράντας για να επιλέξεις τα ιδανικά για ‘σένα!

Παρ’ όλες τις ξαφνικές μπόρες, το καλοκαίρι είναι εδώ και μας γνέφει να βγούμε έξω, να απολαύσουμε ανέμελες καλοκαιρινές βραδιές με δροσερά ποτά και καλή παρέα. Αναμφίβολα, όλοι έχουμε ένα τραπέζι και καρέκλες στη βεράντα ή τον κήπο μας, αλλά δεν αξίζει να δώσουμε λίγο προσοχή και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο και ελκυστικό χώρο; Άλλωστε, σε μια χώρα που ο χειμώνας αργεί να έρθει, περνάμε πολύ καιρό στη βεράντα και τον κήπο μας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να δημιουργήσετε μια μοναδική γωνιά, ιδανική για εσάς και το σπίτι σας.

Τα επικρατέστερα στυλ για τα οποία θα μιλήσουμε εκτενέστερα παρακάτω, εφαρμόζονται σε κάθε είδους μπαλκόνι ανεξαρτήτως μεγέθους πανεύκολα, οικονομικά και χωρίς κόπο!

Ας δούμε λοιπόν τα στυλ ένα-ένα για να πάρετε ιδέες!

Παραδοσιακό μπαλκόνι του Αιγαίου!

Διαχρονικός συνδυασμός που αποπνέει παραδοσιακή χροιά! Συνδυάστε καρέκλες ψάθινες με ένα μεταλλικό ή ξύλινο τραπεζάκι, αν θέλετε μπορείτε να στρώσετε στο δάπεδο ένα κιλίμι της γιαγιάς και προσθέστε μια μπουκαμβίλια που θα δώσει χρώμα στη βεράντα σας. Συμπληρώστε με φαναράκια και το μπαλκόνι σας είναι έτοιμο! Θα νιώθετε ότι πίνετε τον καφέ σας σε κάποιο νησί! Αν είστε δημιουργικοί τύποι μπορείτε να βάψετε σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου τα έπιπλα βεράντας σας και να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Βεράντα α λά Παριζιάνικο bistro

Εαν τείνετε προς το μίνιμαλ στυλ, το κλασικό αλλά που συνδυάζει την απόλυτη κομψότητα, τότε σας προτείνουμε να διαμορφώσετε τη βεράντα σας σε αυτό το στυλ. Ένα μεταλλικό τραπεζάκι σεταρισμένο με μεταλλικές καρέκλες ζαππείου θα δώσουν το επιθυμητό στυλ στο χώρο σας. Προσθέστε χρωματιστά μαξιλάρια, ιδανικά καπιτονέ για επιπλέον άνεση και στυλ, ένα ψάθινο χαλάκι στο δάπεδο και βέβαια μικρά γλαστράκια με λουλούδια. Για έξτρα ρετρό εμφάνιση μπορείτε να πάρετε μια ξύλινη σκάλα ή κάποιο παλιό παντζούρι να το βάψετε και να τοποθετήσετε γλάστρες και διακοσμητικά πάνω του . Τέλος, μια ξύλινη πέργκολα θα ολοκληρώσει το vintage look και το μπαλκονάκι σας με αέρα Γαλλίας θα είναι έτοιμο!

Πηγή: Echodeco.gr